Politica de retur

Politica de retur persoane fizice/ juridice

LIVRAREA PRODUSELOR

Costul transportului este ZERO pentru comenzi mai mari de 800 lei. Pentru comenzi mai mici de 800 lei, costul transportului este de 100 lei indiferent de cantitate.  Produsele vor fi livrate în 2-4 zile lucrătoare prin curierat specializat, daca nu s-a convenit altceva când v-a fost confirmată comanda.

RETURNAREA PRODUSELOR

VISARIA DESIGN SRL oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare. Această politică este suplimentară față de drepturile oferite de lege si nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta. VISARIA DESIGN SRL își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

SERVICIUL RETUR

Se asigură în condiţiile în care:

  • Produsele se returnează în maximum 14 de zile calendaristice de la achiziţie;
  • Este prezentat în original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză (și documentele însoțitoare);
  • Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
  • Produsele returnate sunt la unitatea de ambalare/vânzare (pachet, rolă, cutie, sac, etc.);
  • PRODUSELE CARE PREZINTĂ DEFECTE DIN FABRICAȚIE SAU CA URMARE A TRANSPORTULUI SE ÎNLOCUIESC FĂRĂ NICI UN COST DIN PARTEA CLIENTULUI.
  • NU SE ACCEPTA RETUR LA FRACTII DIN COMANDA 

Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul produselor la furnizor presupune achitarea costului de transport de catre client in valoare de 100 lei.

Produse deteriorate la transport

Eventualele produse deteriorate din culpa transportatorului se semnalizează imediat. Se fac fotografii cu cutiile / paletul deteriorat și se trimit pe adresa de email office@bai-online.ro și se solicită înlocuirea produselor.

Returnarea banilor

După recepționarea produselor și constatarea conformității acestora, banii vor fi virați în contul dvs în termen de 2 zile lucrătoare.

Pentru a returna produsele va rugăm să vă logați în contul de client și să accesați meniul comenzi.